In 2020 bestond UTTC 90 jaar

We zijn de oudste tafeltennisclub van Nederland.

 

UTTC

Tafeltennisclub in Utrecht ...

een vereniging waar actief sporten samengaat met gezelligheid.

Game11

sponsort

UTTC

Sportieve deelnemers bij gezamenlijk basisscholentoernooi SVE en UTTC

Voor het derde jaar op rij is bij SVE het Utrechtse basisscholentoernooi tafeltennis gehouden. Dit jaar voor het eerst in samenwerking met UTTC. Deze samenwerking is van beide kanten goed bevallen. We kijken terug op een gezellige middag met sportieve deelnemers.

Met het bijzonder zachte voorjaarsweer deze vakantiedag vroegen we ons heel even af of alle ingeschreven kinderen wel zouden komen. Deze zorg bleek geheel onterecht. Alle deelnemers waren op tijd binnen en gebruikten voor zover dat nodig was het half uur voor aanvang om lekker in te spelen.

Paulusschool uitschieter voor sportiviteitsprijs
De wisselbeker werd dit jaar ingezet om sportief gedrag te stimuleren. Met 44 enthousiaste deelnemers, een flink aantal vriendelijke supporters/ouders en tien behulpzame vrijwilligers verdiende eigenlijk iedereen deze beker! Jeugdleden Xavi en Joshua hadden als jury de taak tussen alle aardige mensen de uitschieters te vinden. De Paulusschool uit de Utrechtse wijk Tuindorp ging met de veertig centimeter hoge beker aan de haal. Het oordeel van de jury: "Ze waren niet alleen erg aardig tegen elkaar maar ook naar hun tegenstanders en ze konden opvallend goed omgaan met kritiek."

Winnen bekers en NK deelname
Natuurlijk ging het niet iedereen alleen om sportief gedrag en meedoen. Er viel ook met het winnen van punten wat te verdienen. Naast mooie bekers voor de duo’s met de meeste punten ging het ook om deelname aan het NK in Zwolle 2 maart. Utrecht wordt zondag vertegenwoordigen door:
Groep 5/6 - 1e prijs Driek Kwak en Omar Bouallouch (OBS Tuindorp) - 2e prijs Teun de Kroon en Abel van Duijnhoven (OBS Tuindorp)
Groep 7/8 - 2e prijs Cem Dogan en Mohamed Zaim (samengesteld gelegenheidsduo van Paulusschool en Mattheusschool) - 3e prijs Wouter Vrencken en Daan Willems (Paulusschool)
We wensen jullie alvast veel succes!

Ruben Kroon en Robin Pham van Driekoningenschool wonnen weliswaar de 1e prijs in de categorie groep 7/8 maar zitten al enige tijd op tafeltennis bij SVO De Meern. Voor deelname aan het NK basisscholen geldt de beperking dat je niet langer dan een half jaar lid mag zijn.

Enthousiast geworden?
Ben je door deelname enthousiast geworden en wil je vrijblijvend enkele keren meetrainen?
Kijk snel op de pagina van de club bij jou in de buurt:
Utrecht Hoograven - https://uttc.nl/lid-worden
Utrecht Overvecht - https://ttvsve.nl/lidworden/jeugd/
Utrecht De Meern - https://www.svo-tafeltennis.nl/lid-worden/