UTTC

Tafeltennisclub in Utrecht

Hoofdmenu

Toernooien

UTTC kent naast wisselende toernooien een aantal vaste toernooien per jaar waaraan leden mee kunnen doen, dit zijn de volgende: 

  • Clubkampioenschappen: iedereen kan zich hiervoor inschrijven en iedereen heeft dus de kans om clubkampioen te worden. Na een eerste voorronde wordt in een verschillende poules een scheiding gemaakt tussen de winnaarsronde en een verliezersronde. Hierna volgt een knockout systeem voor de winnaarsronde wat de clubkampioen oplevert en een knockout systeem voor de verliezersronde.
  • Clubkampioenschappen eigen klasse: aan het begin van de voorjaarscompetitie wordt de balans opgemaakt in welk klasse ieder lid het vorige seizoen heeft gespeeld. Op basis daarvan word je ingedeeld in je eigen klasse en word je in een poule ingedeeld. De winnaar van de poule is ook gelijk de clubkampioen in zijn of haar klasse!
  • Dubbelkampioenschappen: samen met je dubbelpartner speel je eerst in een poule en daarna een winnaarsronde of verliezersronde welke via het knockout systeem wordt gespeeld.
  • Vuurmansbeker: een toernooi welke is bedacht door Vuurmans Sr. De 10 beste competitiespelers spelen in 1 poule om de Vuurmansbeker. De prijzen worden uitgereikt door Hans Vuurmans, de kleinzoon van Jo Vuurmans sr.
  • Domstadtoernooi: Ieder jaar wordt rond april het domstadtoernooi georganiseerd. Hieraan kunnen eigen leden meedoen, maar ook alle clubs uit de regio worden aangeschreven. De indeling wordt gedaan op rating en je krijgt dus de kans om als afsluiter van de competitie nog eenmaal te laten zien wie de beste in zijn of haar klasse is!
  • Clubkampioenschappen jeugd en hun ouders: in het voorjaar speelt de UTTC jeugd een onderling toernooi en de ouders ook.
  • Zomeravondcompetitie: een gezellig zomerkampioenschap dat op verschillende avonden bij verschillende clubs, waaronder UTTC, gehouden wordt.

Hieronder zie je de uitreiking van de Vuurmansbeker 2013 door Jo Vuurmans.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.