In 2020 bestond UTTC 90 jaar

We zijn de oudste tafeltennisclub van Nederland.

 

UTTC

Tafeltennisclub in Utrecht ...

een vereniging waar actief sporten samengaat met gezelligheid.

Game11

sponsort

UTTC

Bowling UTTC jeugd: we maken er een traditie van!

We kijken weer terug op een gezellig bowlinguitje. Daarbij hebben we de ouders en de nieuwe jeugdleden een beetje beter leren kennen.

Vorig jaar rond deze tijd gingen we al eens met de UTTC jeugd naar de bowlingbaan. In die tussenliggende tijd gebeurde er veel. We hebben uit eigen club drie nieuwe gediplomeerde trainers. Er zijn een aantal leden weggegaan. Gelukkig zijn er ook nieuwe voor terug gekomen: Coen, Jonas, Jurriaan, Leon en Taim. Welkom! Om de betrokkenheid bij de club te vergroten en gewoon omdat het fun is hebben we het bowlinguitje herhaald. Dit jaar met ouders er bij. Om het extra leuk te maken gingen we dit jaar voor de combideal bowling+lasergamen.

Volgens verwachting deden de ouders het beter bij bowling dan de jeugd. Op een revanche hoefde de jeugd niet te wachten tot het ouder-kind toernooi op 17 mei. Ze deden het - ook volgens verwachting - beter bij lasergamen dan de ouders. Bij het afsluitende eten bij McD deden jeugd, ouders en trainers niet voor elkaar onder. Wat mij betreft maken we er een jaarlijkse traditie van!

Op Facebook en Instagram vind je nog een aantal sfeerbeelden.