UTTC

TAFELTENNIS MEE BIJ UTTC!

UTTC

een vereniging waar actief sporten samengaat met gezelligheid.

 

 

UTTC

Voor jong en oud, beginner en gevorderd,
iedereen is welkom.

UTTC

Met trots de oudste tafeltennisclub van Nederland.

 

Bowling UTTC jeugd: we maken er een traditie van!

We kijken weer terug op een gezellig bowlinguitje. Daarbij hebben we de ouders en de nieuwe jeugdleden een beetje beter leren kennen.

Vorig jaar rond deze tijd gingen we al eens met de UTTC jeugd naar de bowlingbaan. In die tussenliggende tijd gebeurde er veel. We hebben uit eigen club drie nieuwe gediplomeerde trainers. Er zijn een aantal leden weggegaan. Gelukkig zijn er ook nieuwe voor terug gekomen: Coen, Jonas, Jurriaan, Leon en Taim. Welkom! Om de betrokkenheid bij de club te vergroten en gewoon omdat het fun is hebben we het bowlinguitje herhaald. Dit jaar met ouders er bij. Om het extra leuk te maken gingen we dit jaar voor de combideal bowling+lasergamen.

Volgens verwachting deden de ouders het beter bij bowling dan de jeugd. Op een revanche hoefde de jeugd niet te wachten tot het ouder-kind toernooi op 17 mei. Ze deden het - ook volgens verwachting - beter bij lasergamen dan de ouders. Bij het afsluitende eten bij McD deden jeugd, ouders en trainers niet voor elkaar onder. Wat mij betreft maken we er een jaarlijkse traditie van!

Op Facebook en Instagram vind je nog een aantal sfeerbeelden.