UTTC

TAFELTENNIS MEE BIJ UTTC!

UTTC

een vereniging waar actief sporten samengaat met gezelligheid.

 

 

UTTC

Voor jong en oud, beginner en gevorderd,
iedereen is welkom.

UTTC

Met trots de oudste tafeltennisclub van Nederland.

 

Update van voorzitter Simon Gribling

Beste clubgenoten,

In deze bizarre tijd wil ik jullie graag even bijpraten.

Ik weet niet hoe het jullie vergaat, maar ik ben van slag af. Al tientallen jaren ga ik elke maandag- en elke vrijdagavond tafeltennissen en ik doe dat met veel plezier. Het is een mooie sport en op onze club is het heel goed toeven. We zijn een tafeltennisfamilie. Nu we noodgedwongen thuis zitten mis ik dat enorm. Het bewegen, het spelletje, het dollen met elkaar. En ik weet dat dit ook voor velen van jullie geldt. En dan de competitie, het Domstadtoernooi, het NK veteranen, de beker, allemaal weg.

Als het meezit (…) kunnen we op 12 juni ons veteranentoernooi houden, maar conditioneel wordt dat dan een slijtageslag natuurlijk. Of zitten jullie thuis allemaal op de hometrainer?

En deze zomer de zomeravondcompetitie?!
En ons jubileumfeest op 5 september?!
We gaan ervoor.

Vanzelfsprekend houden wij als bestuur contact met de afdeling Midden en met de NTTB, die ons van informatie voorzien over de te nemen of al genomen maatregelen. Zo heeft de NTTB op haar site een hoekje ingericht met antwoorden op vragen die veel gesteld worden dezer dagen (de frequently asked questions – FAQ). Als je deze link volgt, kom je er: https://www.nttb.nl/coronadossier/faq-corona/
Je ziet dat daar ook de kwestie van de contributie aan de orde komt. Wij zullen op de volgende ALV (begin september) een voorstel doen hoe we daar mee willen gaan.

Wij houden de NTTB/afdeling Midden sites in de gaten en zullen relevante informatie aan jullie doorspelen. Aarzel niet om eventuele vragen rechtstreeks aan ons te stellen.

Hou vol en denk om elkaar,

Hartelijke groet,

Simon
Voorzitter UTTC