In 2020 bestond UTTC 90 jaar

We zijn de oudste tafeltennisclub van Nederland.

 

UTTC

Tafeltennisclub in Utrecht ...

een vereniging waar actief sporten samengaat met gezelligheid.

Game11

sponsort

UTTC

UTTC gaat weer open: vrijdagavond 3 juli beginnen de senioren

 

Beste UTTC'ers,

Na de persconferentie van gisteravond is het zeker: Ook UTTC mag per 1 juli weer open! Met natuurlijk de nodige regels en voorwaarden.

https://media.nu.nl/m/j30xn3pa8c30_wd1280.jpg

Wanneer beginnen we weer?

  • Op vrijdagavond 3 juli zijn we voor het eerst weer open voor de senioren.
  • De jeugdtrainingen binnen beginnen weer op maandag 6 juli
  • De 50+-fit middagen en de instroomtrainingen van de jeugd beginnen weer op woensdag 8 juli

Wat kan ik verwachten?

  • Op basis van jullie reacties op de enquête hebben we voor de komende periode op de maandag- en vrijdagavonden beide zalen gereserveerd. Heel veel mensen blijken zin te hebben om weer te gaan spelen. We zullen ook zoveel mogelijk rekening houden met de wensen en zorgen die mensen in de enquête hebben aangegeven. 
  • We gaan ons in de zaal natuurlijk houden aan het Protocol Veilig Sporten en aan de aanvullingen daarop van de NTTB. Een nieuwe versie daarvan is nog in voorbereiding Met een beetje geluk kun je op de de corona-pagina van de NTTB-site vanaf vrijdag (morgen dus) te weten komen wat je ongeveer kunt verwachten.
  • We gaan binnen deze regels de zaken natuurlijk zo simpel en toegankelijk mogelijk organiseren. Dat geldt ook voor het reserveringssysteem dat we mogelijk moeten gaan gebruiken. Dat reserveren moet zorgen dat we nooit met teveel zijn, en snel kunnen achterhalen wie er geweest is (als er bijvoorbeeld toch een besmettelijk persoon is geweest). 
  • Voor de kantine geldt het algemene Protocol Horeca en de Checklist Sportkantines van NOCNSF. Ook hier willen we de zaken uiteraard niet ingewikkelder maken dan nodig.

Wanneer hoor ik er meer van?

  • Begin volgende week komen we met verdere details. En dan hoop ik dat we elkaar binnenkort weer zien! En dat we het allemaal nog niet verleerd zijn, dat pingpongen .  

Hartelijke groet,

Marc Londo, secretaris.