UTTC

TAFELTENNIS MEE BIJ UTTC!

UTTC

een vereniging waar actief sporten samengaat met gezelligheid.

 

 

UTTC

Voor jong en oud, beginner en gevorderd,
iedereen is welkom.

Welkom in onze eigen bar

Ideaal voor bedrijfsuitjes en borrels na afloop.

 

Terugblik afgelopen seizoen

Teamresultaten: 

Vorig seizoen lukte het team 1 (Gido, Jurian en Mark) om zich voor het eerst te handhaven in de eerste klasse. Dit voorjaar werd echter teruggevallen in het oude patroon en zullen de mannen weer in de tweede klasse hun kunsten moeten vertonen.

Merit bood zich vrijwillig aan bij Team Otto (naast Otto bestaand uit Marco, Patrick en Wilco) en de ambitie werd verlegd naar het worden van kampioen. Na het 6-4 verlies in ronde 7 tegen concurrent SVO werd het nog even billenknijpen (puntje verschil nog maar), maar na 7-3 en tweemaal 10-0 overwinning was promotie een feit. Volgend jaar dus eerste klasse.

Team 3 (Erik, Martin, Patrick en Steven) werd aangevuld met Gideon en de inbreng van mister 100% zorgde er voor dat in de tweede klasse een prima tweede plek werd behaald met slechts 3 punten achterstand op kampioen Bunshot.

Degraderen, niet degraderen, degraderen, niet degraderen. Het hing er lange tijd om, maar op de laatste speeldag lijkt het wel een verkapte salonremise (oke, oke 6-4 verliezen is geen remise) waarmee zowel Woerden als team 4 (Haijte, Henk, Marc, Patrick en Simon) zich veilig spelen in de tweede klasse.

Team 5 (Ferry, Jan-Luuc, Kevin en Raja) houdt van het jojo-effect. Afgelopen seizoen degradeerden de mannen nipt uit de tweede klasse, nu werd men dus weer kampioen. Liefst 3 maal werd een 10-0 neergezet (eenmaal met dank aan Adri)!

Een samensmelting van twee teams zorgde voor het nieuwe team 6 (Clemens, Cor, Dieter en John). De wens was om promotie te bewerkstelligen naar de 3e klasse, maar door opschuiving konden ze daar gelijk al de krachten meten. Het verschil was toch net nog te groot en met 38 punten wordt men vijfde.

Team 7 (Adri, Ben, Daan en Rene) kent al 2 seizoenen tegenspoed. Vorig jaar was er een bijzonder discutabele, plots gewijzigde, teamopstelling van de concurrent, dit jaar kon Adri maar 1 wedstrijd meespelen. Komend seizoen hopelijk weer op volle sterkte en dan weer strijden om plek 1 in de 3e klasse.

Tjsa, als ze (team 8) allemaal nu iedere wedstrijd top zouden spelen, dan word je gewoon kampioen in de vierde klasse. Zo versloegen ze (Claudio, Jan, Remco en Sayad) de nummer 1 thuis met 7-3, maar tegen de mindere goden laten ze teveel punten liggen. Dit resulteerde dan ook in een plek in de middenmoot.

De wil is er, de teamgeest is er en de zin in het spel ook. De persoonlijke resultaten van de mannen (Laurens, Remco, Vafa en Vincent) waren echter niet voldoende voor een goede notering en ze eindigden op plek 5 met 33 punten in de vijfde klasse.

Team 10 speelt al jaren samen (Cees, Harry en Jan) en handhaaft zich al jaren in de vijfde klasse. Dit seizoen was dat niet anders en eindigden ze (uiteraard) weer in de middenmoot. In een poule van slechts vijf teams werden ze 3e.

Al jaren strijdt team 11 in de onderste regionen van de vijfde klasse en nu is het doek helaas gevallen. Met 31 punten werden de mannen (Gerhard, Raymond, Rudi en Ton) zesde. Er is maar 1 ding leuk aan degraderen en dat is dat je het volgende seizoen weer strijdt om plek 1. Dat is de opdracht dan ook.

In team 12 is de nieuwe prodigy Piet toegevoegd (bij Ingrid, Jan, Jerry, Job en Vincent). Een prima debuut met 40% en mede dat bracht het team tot plek 4. Een ruime voorsprong op plek 5 (29 punten meer), maar ook 29 punten achter op plek 1.

Persoonlijke hoogtepuntjes:

Gideon - 100%: Iedereen ging er van uit, maar je moet het toch maar even doen.

Kevin - 83%: De lijn omhoog lijkt ingezet en Kevin werd kopman van team 5. Na een aantal seizoenen te hebben moeten wennen aan de senioren lijkt het talent zich te ontluiken!

Clemens – 67%: lang geblesseerd geweest en een paar seizoenen in de vierde klasse vertoefd, maar toonde nu toch eens te meer aan een taaie speler te zijn. Een mooie 67% in de derde klasse.

 

Contact

Duurstedelaan 14a, 3525 AR Utrecht

telefoon: 0623359237