UTTC

TAFELTENNIS MEE BIJ UTTC!

UTTC

een vereniging waar actief sporten samengaat met gezelligheid.

 

 

UTTC

Voor jong en oud, beginner en gevorderd,
iedereen is welkom.

Welkom in onze eigen bar

Ideaal voor bedrijfsuitjes en borrels na afloop.

 

NK Schafeltennis 2014

Na het grote succes van de vorige jaren wordt ook in 2014 een Nederlands Kampioenschap Schafeltennis gehouden en wel op 28 juni a.s. in Utrecht (let op: gewijzigde locatie).

 

Globale opzet

Het NK Schafeltennis is een toernooi voor schakers die kunnen tafeltennissen en tafeltennissers die kunnen schaken. De winnaar krijgt de titel Schafeltenniskampioen van Nederland 2014.

Wanneer

Zaterdag 28 juni 2014, van 9.30 – 18.00 uur. Zaal open vanaf 8.30 uur.

Waar

Bij UTTC in Utrecht aan de Duurstedelaan 14A. In het gebouw geldt een rookverbod. (voor een routebeschrijving zie: http://uttc.nl/clubinfo/routebeschrijving).

Voor wie

Je moet qua tafeltennis het niveau van de camping ontstegen zijn en je moet kunnen snelschaken met behulp van een schaakklok. Deelnemers dienen 12 jaar of ouder te zijn.

Omvang

Er is plaats voor maximaal 60 spelers. Gezien de verwachte belangstelling wordt aangeraden snel in te schrijven. Inschrijving is pas definitief na betaling van het inschrijfgeld. Er zijn geen condities (voor zeer sterke schakers of tafeltennissers).

Wedstrijdregels

Er worden 7 ronden gespeeld volgens een aangepast Zwitserse systeem. In elke ronde wordt één speler aan één andere speler gekoppeld. Deze twee spelen twee schaakvluggertjes van 5 minuten p.p. (volgens de KNSB regels) én vier tafeltennisgames tot de 11 (volgens de NTTB regels). Zowel bij het schaken als bij het tafeltennissen zijn 4 punten te verdienen, zodat een ronde om 8 punten gaat.

Prijzen (onder voorbehoud; afhankelijk van het aantal deelnemers)

1e prijs 225 euro

2e prijs 100 euro

3e prijs 60 euro

Daarnaast is er in elk geval een prijs voor de hoogst geëindigde jeugdspeler (tot en met 18 jaar). Afhankelijk van het aantal deelnemers zijn er ook prijzen beschikbaar voor de beste schaak- en tafeltennisprestatie.

Inschrijfgeld

De eigen bijdrage van de deelnemers bedraagt € 20. Voor deelnemers tot en met 18 jaar bedraagt de eigen bijdrage € 12,50. Dit bedrag moet vóór het toernooi ontvangen zijn op ING rekening 5467648 van S.Gribling te Utrecht.

Aanmelden

Uitsluitend schriftelijk bij Simon Gribling (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) onder vermelding van schaakrating en tafeltennissterkte. Je krijgt binnen twee weken na aanmelding een bevestiging van deelname toegestuurd (via email).

Info

Meer info bij Simon Gribling (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Zie ook: http://www.youtube.com/watch?v=CIgsGvvc378

Contact

Duurstedelaan 14a, 3525 AR Utrecht

telefoon: 0623359237