In 2020 bestond UTTC 90 jaar

We zijn de oudste tafeltennisclub van Nederland.

 

UTTC

Tafeltennisclub in Utrecht ...

een vereniging waar actief sporten samengaat met gezelligheid.

Game11

sponsort

UTTC

UTTC 2 - SVE 4 Kampioensaspiraties SVE even on hold

Gisteravond was het na weken van zowel fysieke als mentale voorbereiding eindelijk zover: de eerste competitiewedstrijd voor de mannen van het tweede.
Dit seizoen zullen Gido, Jurian en Mark wederom trachten goed mee te draaien in de eerste klasse. 
Aangezien Jurian het belangrijk vond om een aantal vluchtelingen op Lesbos te verblijden met zijn aanwezigheid werd Thomas ingevlogen vanuit team 3 om, als geheim wapen, Sve het vuur  aan de schenen te leggen. En zo geschiedde.

De tegenstanders Anton Boonen, Timeas Schim van der Loef en Erik van der Wurff kwamen van zeg maar gerust, "een bevroren kermis" thuis.

Gido had de dag van te voren nog enige versnaperingen genuttigd in het sponsorhome van fc Utrecht waardoor hij wat beneveld ten tonele verscheen. Zijn prioriteitsstelling deugde aldus niet maar dit hinderde hem gelukkig niet, zij het met het nodige gepuf en gesteun, om zijn eerste wedstrijd tegen Timeas in drie games te winnen.
Hierna was het de beurt aan ons jonge talent Thomas om de degens te kruisen met Erik. Thomas speelde zeer geconcentreerd en walste in straight games heen over zijn tegenstander. 
Met de 2-0 op het bord begonnen de Sve' ers enigszins zenuwachtige trekjes te vertonen.

De derde partij ging tussen Anton en Mark en dit ontaarde in een ware thriller. Na een grillig scoreverloop kwam het in de vijfde game tot 10-10. Hier miste Mark een schot voor open doel(Seedorfje) en de bal erna werd door de tegenstander onder in het net geslagen. Echter door een tijdelijk falen van de zwaartekracht krulde de bal zich toch nog om de verkeerde kant van het net heen waardoor het 12-10 werd voor Anton. 

De dubbel werd door het vaste dubbel Gido/Mark met solide spel binnen gesleept. 
De 3-1 was een feit en hierna liep het tweede zelfs uit naar 7-1 door overwinningen van Thomas (alweer 3-0 tegen Timeas), Mark 3-0 tegen Erik,  Gido die een 2-0 achterstand omboog tegen Anton en met 3-2 won en Thomas die ook zijn derde partij van de avond glansrijk naar zich toe trok. 

Sve was op dat moment de wanhoop nabij en was bang dat een einduitslag van 9-1 werkelijkheid zou worden. Dapper bleven zij echter, immer sportief, doorvechten en zo wisten zij de schade toch nog te beperken door twee overwinningen. Timeas won van Mark en Erik van Gido, die duidelijk zijn kruit had verschoten en inmiddels zijn gedaante als aardbei had aangenomen. 
Al met al dus een keurige 7-3 overwinning op de degradant uit de hoofdklasse. 
Na een gezellig biertje en een cola voor Gido gingen de tegenstanders er op de fiets vandoor. 

Volgende week naar Culemborg. Kan daar een mooi resultaat tegen het eerste van Gispen worden neergezet dan wordt het een spannende competitie.

Tot volgende week.
Uw razende reporter.