In 2020 bestond UTTC 90 jaar

We zijn de oudste tafeltennisclub van Nederland.

 

UTTC

Tafeltennisclub in Utrecht ...

een vereniging waar actief sporten samengaat met gezelligheid.

Game11

sponsort

UTTC

8e RIJNSOEVER SCHAFELTENNISTOERNOOI

Beste SCHafel-vrienden,

Bijgaand treffen jullie de aankondiging aan van het Rijnsoever SCHafeltennistoernooi op 19 december 2015 in Katwijk. Het toernooi is wat later in de tijd dan gebruikelijk i.v.m. Sinterklaas een de geplande landelijke KNSB ronde. Dit toernooi wordt voor de 8e maal georganiseerd.

 

Datum : Zaterdag 19 december 2015

Aanvang : 9.30 uur

Zaal open : 8.45 uur

Locatie : Verenigingsgebouw Tafeltennisvereniging Rijnsoever,

Toernooi-opzet : Deelnemers spelen elke ronde 2 snelschaakpartijen met 5 minuten per persoon per partij, en daarna tegen dezelfde tegenstander 4 tafeltennisgames (tot de 11). Er wordt geschaakt met digitale klokken. Totaal worden 7 ronden gespeeld, waarbij de computer de indeling van elke volgende ronde bepaalt op basis van de ranglijst van dat moment. Toernooi is voor senioren en oudere jeugd.

Catering : Ontvangst met gratis koffie en cake. Elke deelnemer krijgt gratis 3 consumptiebonnen en een gratis lunch met broodjes, melk, vruchtensap en fruit. Overige consumpties tegen vriendelijke verenigingsprijzen aan de bar.

Inschrijving : Inschrijvingen via emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Deelnemers krijgen een bevestigings-email. Inschrijving is definitief na ontvangst inschrijfgeld. A.u.b. naam, tafeltennisklasse, schaakrating, vereniging en geboortedatum vermelden in de email !

Inschrijfgeld : 16,50 euro per persoon, uiterlijk 4 december 2015 te voldoen op Bankrekeningnummer NL96 RABO 036.46.50.621 t.n.v. Rijnsoever Tafeltennisvereniging te Katwijk o.v.v. SCHafeltennistoernooi en naam deelnemer.

Prijzen : In natura. De winnaar ontvangt voor 1 jaar de 63 cm hoge Causa Effectus Wisselbeker.

Beperking deelname : Inschrijving op volgorde van binnenkomst. Deelnemers moeten in staat zijn te schaken met een schaakklok en te tafeltennissen.

Informatie & organisatie : Ed Bruinen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-30493419 (mobiel)