UTTC

TAFELTENNIS MEE BIJ UTTC!

UTTC

een vereniging waar actief sporten samengaat met gezelligheid.

 

 

UTTC

Voor jong en oud, beginner en gevorderd,
iedereen is welkom.

UTTC

Met trots de oudste tafeltennisclub van Nederland.

 

Thomas van Vessum wint de Vuurmansbeker 2015

Met als supersub Adri voor de geblesseerde Henk vond afgelopen maandagavond de tweede speelavond plaats.

Na de eerste speelavond waren er nog drie spelers in de race voor het winnen van de prestigieuze Vuurmansbeker: Gido, Thomas en Patrick. Aangezien Gido gewonnen had van Patrick en Patrick gewonnen had van Thomas, zag het er goed uit voor Gido.

Patrick bezweek als eerste onder de druk. Hij verloor in vier luidruchtige games van Martin, die zich toch nog over zijn aversie tegen de plastic ballen had weten te zetten.

Het ging uiteindelijk dus tussen Gido en Thomas. In de laatste ronde moesten zij tegen elkaar spelen, een echte finale dus. Gido kwam met 2-1 in games en 7-3 in de vierde game voor te staan, maar Thomas wist toch nog een vijfde game te forceren. Thomas besliste die laatste game met een flitsende backhand, zie ook het filmpje op Facebook. Thomas dus kampioen!

De overige deelnemers konden slechts met bewondering genieten van deze heerlijke finale.

De prijsuitreiking werd verricht door Hans Vuurmans, kleinzoon van de medeoprichter van UTTC en de naamgever van de Vuurmansbeker. Mooi dat de familie Vuurmans deze traditie al bijna 40 jaar in stand houdt. Onder het genot van bier werden de rest van de avond mooie herinneringen opgehaald.

Voor de volledigheid nog de top 5 van de Vuurmansbeker 2015:

  1. Thomas
  2. Gido
  3. Patrick
  4. Martin
  5. Mark