UTTC

TAFELTENNIS MEE BIJ UTTC!

In 2020 bestond UTTC 90 jaar

We zijn de oudste tafeltennisclub van Nederland.

 

UTTC

Tafeltennisclub in Utrecht ...

een vereniging waar actief sporten samengaat met gezelligheid.

Game11

sponsort

UTTC

Clubkampioenschappen per eigen klasse 2016

Clubkampioen worden, dat spreek natuurlijk iedere UTTC-er aan. Wat is er mooier dan een grote beker omhoog te mogen houden…. Het was afgelopen vrijdag dan ook druk bij de clubkampioenschappen per eigen klasse. Maar liefst 33 deelnemers die graag een mooie beker mee naar huis zouden nemen.

De indeling was gebaseerd op de ratings van de deelnemers. Iedereen kon op zijn eigen niveau clubkampioen worden.

Met geen enkele set verlies heerste Vafa in poule E. Hij bleef hiermee de uiteindelijk nummer twee, Vincent, duidelijk voor.

In poule D was er niet een afgetekende winnaar. Zowel Sepp als Sjoerd verloren één partij, maar aangezien Sepp de onderlinge wedstrijd won (met 13-11 in de vijfde game), mocht Sepp de grootste beker in ontvangst nemen. Sjoerd werd tweede.

Haijte was de favoriet in poule C, voor zijn teamgenoot Wouter. Alles ging zoals van tevoren verwacht. Haijte werd met slechts twee verloren sets eerste, voor Wouter.

Poule B werd een duidelijke prooi voor Marco, hij won alle wedstrijden. De overige spelers van poule B wonnen en verloren onderling van elkaar. Uiteindelijk was Martin de beste van de rest.

In poule A ging het tussen de winnaar van de Vuurmansbeker 2015, Thomas, en Mark Broers. Zij mochten in de laatste partij van de avond uitmaken wie zich winnaar van de hoogste poule mocht noemen. In een goede partij , waarbij Thomas vlammende aanvalsballen tevoorschijn toverde en Mark net zo vlammend terugblokte, waren de verschillen klein. Thomas sloeg net vaak genoeg door de verdediging van Mark, waardoor hij met 3-1 won.

Na de Vuurmansbeker mocht Thomas dus weer een mooie eerst prijs in ontvangst nemen.

Voor een uitgebreide foto rapportage: zie Facebook.