UTTC

TAFELTENNIS MEE BIJ UTTC!

UTTC

een vereniging waar actief sporten samengaat met gezelligheid.

 

 

UTTC

Voor jong en oud, beginner en gevorderd,
iedereen is welkom.

UTTC

Met trots de oudste tafeltennisclub van Nederland.

 

UTTC 1 met een been in de hoofdklasse!

(Dit verslag is mede mogelijk gemaakt door Jupiler)
 
U staat op het punt om het real-time geschreven verslag, van de kraker tussen UTTC 1 en SVE 5, te gaan lezen.
 
Uw razende reporter was hier toe in staat aangezien hij zelf eens een keer niet meedeed tegen het sterke collectief van de mede-Utrechtenaren. 
 
Gido, Gideon en Thomas moesten het klusje klaren tegen Timeas Schim vd Loeff, Erik vd Wurff en Jasper Graaff.
 
De eretribune die was gebouwd voor de gelegenheid werd o.a in beslag genomen door Danny, Jurian, Jan-Luuc en uw Reporter die als doel hadden gesteld om zowel de tap als de hele voorraad Jupiler er door heen te draaien.
 
Dit werd mogelijk gemaakt door het eerste team van Bunshot welke tegen het vierde van onze vereniging aantrad en ervoor zorgde dat uw reporter zowel heen als weer werd gebracht. Waarvoor nog vriendelijk dank.
De verschillende politie eenheden die verdekt stonden opgesteld langs de terugroute keken hierdoor flink op hun neus terwijl uw reporter beschonken op de achterbank langs raasde.
 
De eerste Jupiler werd genuttigd tijdens het inspelen en hier viel dan ook verder niets op aan te merken.
 
Om 20.00 uur precies werd er gefloten voor de aftrap welke verzorgd werd door Gideon en Jasper. Jasper die de gehele competitie slechts 1 potje had verloren probeerde ervoor te zorgen dat Gideon niet nog een keer zou scoren tegen hem. 
Tevergeefs. Gideon won in vier weliswaar close games. 
De tweede en derde Jupiler stonden garant voor een enerverende beleving.
 
Terwijl de vierde Jupiler werd gehaald startte Gido tegen Erik. Het publiek was al iets luidruchtiger dan tijdens de eerste partij, al kon niemand in de zaal daarvan meegenieten. Dit omdat de eretribune zich bevindt achter kogelwerend en geluiddicht glas. Een beslissing die vroeger genomen is vanwege het hooliganverleden van het desbetreffende team.
Gido stelde ook in vier games orde op zaken.
 
Een 2-0 voorsprong vroeg om een vijfde Jupiler. 
 
Ons jonge talent Thomas nam het daarna op tegen Timeas en nog sneller dan het gemiddelde flesje Jupiler op was, was de partij afgelopen. Een klinklare 3-0 overwinning. Terwijl Thomas boven aan kwam om de victorie te vieren maakte een nieuwe supporter haar opwachting. Namelijk Lieke, de vriendin van Thomas, wie de sfeer feilloos proefde en aanschoof op de tribune. Galant als uw reporter is haalde hij voor haar een alcoholische versnapering alsmede een zesde Jupiler.
 
De vierde wedstrijd was zoals altijd de dubbel. Twee Jupiler werden dan ook vast neergezet om zo het geheel vrolijk te aanschouwen. 
Gido en Gideon wonnen in vijf games en het ging ons vlaggenschip weer voor de wind. 
 
Uw reporter kon zweren dat de partij na de dubbel ook door vier personen gespeeld werd maar het bleek toch echt alleen maar te gaan tussen Gido en Jasper. Daar de prostaat wat opspeelde diende er een kleine wandeling te worden ingezet. Eenmaal teruggekeerd op de tribune was de strijd alweer voorbij en had Jasper in ras tempo* gewonnen.
 
* uw reporter bedoelt hier "in snel tempo" , wat natuurlijk verwarrend is aangezien de naamgever Patrick Ras, speler van UTTC 4, ongeveer de snelheid heeft van een manke schildpad. 
 
Zo zorgde Jasper voor het eerste punt van SVE en kreeg Timeas de opdracht om het puntenaantal te verdubbelen. Dit bleek niet haalbaar omdat Gideon tegenover hem stond. Vlot in drie games was ook deze partij afgelopen. Uw reporter had tijdens deze twee laatste wedstrijden nauwelijks tijd genoeg om een Jupiler leeg te drinken. Dit lukte gelukkig toch nog, zij het met moeite.
 
Onder het genot van een Jupiler kon er daarna worden genoten van het affiche Thomas tegen Erik.
 
"Het linkeroog van uw reporter zat inmiddels in zijn rechterbroekzak en het werd steeds moeilijker om het geheel te verslaan."
 
Er ontstond nee ednennaps djirts maar uw reporter had toch het idee dat hij hier en daar wat miste. 
Het bleek dat thomas net et trok mawk.
 
Gido verloren hierna zijn tweede partij tegen Timeas waardoor de gasten terugkwamen tot 5-3. Een enkele Jupiler moest ervoor zorgen dat deze kater wat werd weggespoeld.
 
Na nog een Jupiler te hebben genuttigd was het wachten op de laatste twee wedstrijden. 
 
Tsree tseom Thomas tegen Jasper ne anraad gon Gideon tegen Erik.
Re saw roov wu reporter weinig meer van te volgen. 
Achteraf bleek tad UTTC iebella ed nejitrap dah nennoweg. 
 
7-3 aldus als eindstand. 
Tad saw tein verkeerd. 
 
Met een paar Julipers werd het een en ander gevierd. 
 
Wu retroper si kjilednietiu ni ed otua nemmolkeg ne drew ed edneglov gad rekkaw tem emref njipdfooh!
 
(de onleesbare stukken moet u omgekeerd lezen..)