UTTC

TAFELTENNIS MEE BIJ UTTC!

UTTC

een vereniging waar actief sporten samengaat met gezelligheid.

 

 

UTTC

Voor jong en oud, beginner en gevorderd,
iedereen is welkom.

UTTC

Met trots de oudste tafeltennisclub van Nederland.

 

UTTC 1 KAMPIOEN!!!


Tralalalalalalalalalalalalalalalalalla. oleoleoleoleoleoleoleeoeleole, woehoeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,
Veel geschreeuw maar een kort stukje, woorden schieten mij te kort.

Uw vlaggenschip is een wedstrijd voor het einde reeds in den haven belandt.
De dappere opvarenden die weken lang strijd hebben geleverd en alle stormen hebben doorstaan zullen eerdaags op de victorie-schuit door ons ganzen land trekken om zo uw hulde in ontvangst te kunnen nemen.
Hierbij kunt u zich uitdossen in diverse feestkledij en het is tevens niet verboden om uzelf in den plomp te werpen als uw fiere strijders op dat moment langsvaren. Uw vrouwen kunnen aan onze helden worden aangeboden en tevens kunt u uw voldoening uiten in financiële vorm of dan wel door het aanbieden van substantiële cadeaus.

Voorafgaand aan alle feestvreugde begon de week in mineur aangezien uw reporter reeds een aantal dagen geveld was door een stevige griep en virusinfectie van de luchtwegen. Hierdoor lag hij, naar adem happend, in zijn bed.

Gideon moest worden opgetrommeld om samen met Gido en Thomas af te reizen naar Huizen voor de uitwedstrijd tegen de gelijknamige vereniging.
Aangezien de thuiswedstrijd al 10-0 was geworden werd er, met topspeler Gideon in de gelederen, ingezet op een puntje of veertien.

Robert Bunschoten, Jurriaan Dekker en John Ouderdorp hadden in hun strijd tegen degradatie wel wat meer punten nodig.

Uw reporter trachtte vanuit zijn ziektebed het een en ander nog via de tt app te volgen doordat trouwe-non-playing-captain-supporter-Jurian in volle glorie de wedstrijd zou verslaan.
Dit lukte hem tot 0-4 waarna het bloedpercentage in zijn alcohol te laag werd om nog iets zinnigs uit te kramen.
Uren van radiostilte en onwetendheid zorgde ervoor dat de slaap zijn intrede deed.

Rond middernacht kon de uwe dan ook pas kennis nemen van het feit dat het 0-10 was geworden zonder enig idee van het verloop van een enkele game. Helaas waren de beoogde veertien punten uitgebleven maar het behaalde resultaat was zo gek nog niet.

Huizen had daarna als goed verliezer nog een gooi gedaan naar een topnotering in het "teamschotelklassement". Helaas viel dit dus niet live te proeven waardoor er slechts een officieuze vermelding behaald is. In tegenstelling tot de prestaties van de Huizenaren, aardig gedaan.

Na een weekend rust moest er drie dagen later alweer thuis worden aangetreden tegen Harry Eleveld, Martijn Alblas en Martijn de Nas van NSV.
De heren hadden hun boerderij stuurloos achtergelaten waardoor de bewoners eindelijk eens een leuke avond hadden.

Mark wilde toch graag weer spelen al had hij dit achteraf beter niet kunnen doen.
Door zich energieloos rond te bewegen snoepten zowel Harry als Martijn een punt af van hem.
Martijn die ,de hele avond, excellent spel vertoonde had eigenlijk ook van Thomas en van Gido moeten winnen maar verzuimde dit door op cruciale momenten fout te serveren. Zonde voor hem, maar gelukkig voor ons. Acht punten waren er namelijk nodig om te komen tot het kampioenschap in de eerste klasse A van de afdeling "midden".

Het was Gido die uiteindelijk de 8-2 over de finish trok waarmee UTTC 1 haar plaats in de hoofdklasse volgend seizoen heeft afgedwongen.

De laatste wedstrijd, maandag 4 april, thuis tegen Shot zal dan ook worden gespeeld om den keizers baard. Saillant detail hierbij is dat kapitein Jurian Broers voor de eerste keer dit seizoen zijn opwachting zal maken. Met veel spanning zal worden uitgekeken naar zijn prestaties aangezien hij de laatste drie maanden slechts alcohol en frituur tot zich heeft gekregen.

Na deze ontmoeting zal er worden afgereisd naar China.
Hier staat een trainingsstage te wachten, georganiseerd door het inmiddels steeds groter wordende aantal Chinese spelers binnen UTTC.
Lie Ping en Lie Pong zullen zich ontfermen over onze helden om hen klaar te stomen voor het kampioenschap in de hoofdklasse  en daarna het penetreren van de diverse landelijke divisies met als einddoel de Olympische Spelen.

Of dit in de nabije toekomst allemaal gaat lukken kunt u spoedig lezen op deze site.

Vooralsnog een fijne lente en warme zomer gewenst aan iedere lezer en wellicht tot in September.

Uw razende reporter.