UTTC

TAFELTENNIS MEE BIJ UTTC!

UTTC

een vereniging waar actief sporten samengaat met gezelligheid.

 

 

UTTC

Voor jong en oud, beginner en gevorderd,
iedereen is welkom.

UTTC

Met trots de oudste tafeltennisclub van Nederland.

 

Domstadtoernooi

Op zondag 17 april aanstaande wordt het UTTC Domstadtoernooi 2016 georganiseerd! Dit is een jaarlijks door UTTC georganiseerd open tafeltennistoernooi, voor onze leden en voor leden van andere verenigingen. Voor meer informatie, zie de bijgevoegde uitnodiging.

Wil je meedoen, geef je dan per email bij Rene de Boer op (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 

Wanneer:

Het toernooi begint om 10.00 uur en duurt tot uiterlijk 17.00 uur. De zaal is open vanaf 9.00 uur.

Toernooiopzet en indeling:

De toernooiopzet bestaat uit 10 zevenkampen. Aan de hand van de definitieve inschrijvingen kan UTTC deze toernooiopzet echter aanpassen. De deelnemers worden op rating ingedeeld, waarbij uitgegaan wordt van de actuele ELO-rating, zoals gehanteerd door de NTTB. Er wordt gespeeld met plastic ballen, best-of-five (tot de 11, met 2 punten verschil).

Waar:

Het UTTC-home aan de Duurstedelaan 14a in Utrecht (in de wijk Hoograven). Telefoonnummer zaal: 06-13794096 (bij geen gehoor: 06-48963920)

Zalen en kleedruimtes:

De speelzalen en kleedruimtes bevinden zich op de eerste verdieping van het pand. Sla bij binnenkomst van het pand linksaf en ga rechts de trap op. Binnensportkleding is verplicht. 

Kantine:

Op de tweede verdieping (extra trap omhoog) heeft UTTC een eigen kantine. Hier is een bar en een keuken aanwezig voor een hapje en een drankje. Bij aankomst moeten de deelnemers zich in de kantine melden.

Chinees mee-eten?

Je kunt (tegen kostprijs) na afloop van het toernooi, omstreeks 18.00 uur, in de kantine Chinees eten. Heb je zin om na het toernooi nog een hapje te blijven eten, meld dit dan bij je aanmelding.

Inschrijfgeld:

Het inschrijfgeld voor het toernooi bedraagt € 5 per deelnemer. Eet je na afloop mee, dan betaal je daarvoor bij aankomst extra (de kostprijs).

Aanmelding:

Heb je interesse? Mail je aanmelding dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef dan ook door of je na afloop al dan niet mee-eet. De uiterste aanmelddatum is donderdag 14 april. Let op: de maximale capaciteit is 70 deelnemers. Is het toernooi vol, dan vindt deelname plaats op basis van het tijdstip van aanmelding. Snel aanmelden vergroot dus je kans op deelname.