In 2020 bestond UTTC 90 jaar

We zijn de oudste tafeltennisclub van Nederland.

 

UTTC

Tafeltennisclub in Utrecht ...

een vereniging waar actief sporten samengaat met gezelligheid.

Game11

sponsort

UTTC

Wie wordt de tafeltennis zomerkampioen 2016 van Utrecht?

Vind je het ook jammer dat er in de zomer zo weinig tafeltennisactiviteiten zijn? Dan is dit je kans. Net als vorig jaar kun je deze zomer in Utrecht op 5 avonden een toernooi spelen. Elke avond zijn er prijzen te verdienen, maar de resultaten van die toernooien worden ook opgeteld. Diegene die over de 5 toernooien de meeste punten heeft behaald, is de zomerkampioen 2016 van Utrecht en ontvangt een prijs van 75 euro.

Om de eindwinnaar te bepalen hebben we een systeem ontwikkeld, waarbij je op elke avond punten behaalt voor het algemeen klassement. Deelname aan de toernooien kost 3 euro per avond (te betalen aan de zaal) en we spelen op verschillende weekdagen en in drie verschillende zalen en beginnen steeds om 20.00 uur:

Op dinsdag 5 juli bij tafeltennisvereniging SVO, adres Mereveldlaan 12  in Utrecht/De Meern

Op vrijdag 15 juli bij tafeltennisvereniging SVE, adres Loevenhoutsedijk 4 in Utrecht/Overvecht

Op vrijdag 22 juli bij tafeltennisvereniging UTTC, Duurstedelaan 14 in Utrecht/Hoograven

Op vrijdag 5 augustus bij tafeltennisvereniging SVE

En de slotavond op vrijdag 12 augustus bij tafeltennisvereniging UTTC

NB. Voor elk van de 5 toernooien moet je je per email opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (aanmelden is verplicht). Bij je aanmelding moet je je nieuwe rating opgeven, want daar delen we de poules op in. Nieuw dit jaar is dat je bonuspunten kunt halen als je wint van iemand met een (veel) hogere rating. We spelen best-of- 5 tot de 11, zoals in de competitie. We mikken erop iedereen in 6-kampen te laten spelen (op 1,5 tafel), maar soms wordt dat een 5-kamp (op één tafel).