In 2020 bestond UTTC 90 jaar

We zijn de oudste tafeltennisclub van Nederland.

 

UTTC

Tafeltennisclub in Utrecht ...

een vereniging waar actief sporten samengaat met gezelligheid.

Game11

sponsort

UTTC

Algemeen clubkampioenschap 2017: Thomas nieuwe clubkampioen!

Op vrijdagavond 13 januari jl. werden de jaarlijkse clubkampioenschappen gehouden.

Met 31 deelnemers was het toernooi weer goed gevuld. De deelnemers waren op rating ingedeeld in 8 voorpoules van 4 spelers. Van iedere voorpoule gingen de nummers 1 en 2 door naar het winnaarstoernooi, de nummers 3 en 4 gingen door naar het verliezerstoernooi. Het winnaars- en het verliezerstoernooi werden via een knock-out systeem gespeeld.

In het winnaarstoernooi waren de halve finales tussen Thomas en Remy en tussen Gideon en Gido, de regerend clubkampioen.

De wedstrijd tussen Thomas en Remy ging in het begin gelijk op. Zie de facebook pagina van UTTC voor een spectaculaire rally uit deze wedstrijd. Gaandeweg bleek Thomas toch te sterk voor Remy. Tegelijkertijd won Gideon van Gido.

De finale was duidelijk voor de sterk spelende Thomas, Gideon kon het Thomas door een blessure niet moeilijk maken. Gido pakte de derde plek.

In het verliezerstoernooi stoomde Sjoerd sterk op naar de finale, met enkele goede overwinningen op sterke spelers. In de finale trof hij oude rot Simon, die toch te sterk bleek voor Sjoerd. Angry young man Li Bin behaalde ten koste van Otto de derde plaats.

Zie de facebook pagina van UTTC voor de ingevulde schema’s van het winnaars- en het verliezerstoernooi.