In 2020 bestond UTTC 90 jaar

We zijn de oudste tafeltennisclub van Nederland.

 

UTTC

Tafeltennisclub in Utrecht ...

een vereniging waar actief sporten samengaat met gezelligheid.

Game11

sponsort

UTTC

Uitnodiging UTTC Domstadtoernooi - Zondag 23 april 2017

Wanneer

Het toernooi begint om 10.00 uur en duurt tot uiterlijk 17.00 uur.  De kantine is open vanaf 9.00, de speelzalen zijn open vanaf 9.30 uur.
 
Indeling en toernooiopzet

De deelnemers worden op basis van hun rating in poules ingedeeld, waarbij uitgegaan wordt van de NTTB ELO-ratings van april 2017. Aan de hand van de definitieve inschrijvingen wordt de toernooiopzet bepaald. Er wordt gespeeld met plastic ballen, best-of-five (tot de 11, met 2 punten verschil).
 
Waar

Het UTTC-home aan de Duurstedelaan 14a in Utrecht (in de wijk Hoograven). Telefoonnummer zaal: 06-13794096 (bij geen gehoor: 06-48963920)
 
Zalen en kleedruimtes

De speelzalen en kleedruimtes bevinden zich op de eerste verdieping van het pand.  Sla bij binnenkomst van het pand linksaf en ga rechts de trap op.  Binnensportkleding is verplicht.  
 
Kantine

Op de tweede verdieping (extra trap omhoog) heeft UTTC een eigen kantine.  Hier is een bar en een keuken aanwezig voor een hapje en een drankje.  
 
Inschrijfgeld en aanmelden

Het inschrijfgeld voor het toernooi bedraagt € 7,50 per deelnemer,  ’s ochtends voor aanvang van het toernooi bij de aanmelding in de kantine contant te betalen.
 
Inschrijving

Doe je mee? Mail je inschrijving dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De uiterste inschrijfdatum is donderdag 20 april.  Let op: de maximale capaciteit is 70 deelnemers. Is het toernooi vol, dan vindt deelname plaats op basis van het tijdstip van inschrijving. Snel inschrijven vergroot dus je kans op deelname.