In 2020 bestond UTTC 90 jaar

We zijn de oudste tafeltennisclub van Nederland.

 

UTTC

Tafeltennisclub in Utrecht ...

een vereniging waar actief sporten samengaat met gezelligheid.

Game11

sponsort

UTTC

Verslag Domstadtoernooi 2017

Op zondag 23 april jl. werd voor de 19e keer het jaarlijkse UTTC Domstadtoernooi gehouden. Dit toernooi staat open voor UTTC-spelers en voor spelers van andere verenigingen.

In poule D won Jan van Kuik van UTTC voor Kosto Veninga van De Griffioen.

Sayad Mousessian van UTTC won poule C, Jan Braat van SVE werd tweede.

De spelers in Poule B waren aan elkaar gewaagd. Tot aan de laatste wedstrijd konden verschillende spelers gelijk bovenaan eindigen. Uiteindelijk won Wim van Sonsbeek van UTTC, voor Wouter Kerpershoek van UTTC.

In poule A deed Arnoud Hofman van Delta Impuls weer mee. Hij had de vorige drie toernooien gewonnen en had ook dit jaar de hoogste rating van alle deelnemers.

Arnoud won zijn eerste 5 wedstrijden. Hij moest de laatste wedstrijd tegen de hoogst gerate UTTC-speler, Thomas van Vessem. Thomas had tot dan alleen maar verloren van de andere speler van Delta Impuls, Sander Derkx. De winnaar van deze laatste wedstrijd zou ook het toernooi winnen.

Hoewel de direct spelende Arnoud Thomas meteen goed onder druk zette, had Thomas veel terug en kon hij geregeld met een scherpe backhand-aanval de rally winnen. In de vijfde en beslissende game stond Thomas met sterk spel met 8-4 voor. Toen ging het mis: hij werd te passief en verloor uiteindelijk met 8-11.

Hierdoor won Arnoud voor de vierde keer op rij (hulde!) voor Sander Derkx en Thomas van Vessem.

Een geslaagd toernooi, op naar de 20e editie!

 

1e plaats poule A

 

2e plaats poule A

 

1e plaats poule B

 

2e plaats poule B

 

1e plaats poule C

 

2e plaats poule C

 

1e plaats poule D

 

2e plaats poule D