In 2020 bestond UTTC 90 jaar

We zijn de oudste tafeltennisclub van Nederland.

 

UTTC

Tafeltennisclub in Utrecht ...

een vereniging waar actief sporten samengaat met gezelligheid.

Game11

sponsort

UTTC

Joshua Sweerts 2e prijs bij Keistadtoernooi

Op zaterdag 8-9-2017 heeft Joshua Sweerts deelgenomen aan het Keistadtoernooi. Dit is een toernooi dat de Amersfoortse tafeltennis verenigingen Over ’t Net en Hoogland sinds 3 jaar gezamelijk organiseren. Bij de inschrijving zou het aantal deelnemers gemaximeerd worden op 32. Uiteindelijk bleken er verdeeld over 10 tafels met 5 poules 41 jonge spelers en speelsters mee te doen. Het niveau varieerde van starters in poule E tot landelijke spelers in poule A.

Joshua was ingedeeld in poule D met 3 jongere spelers van Shot, een leeftijdsgenoot van Over 't Net en 3 iets oudere van Hoogland. Hij moest even op gang komen en verloor daarbij helaas zijn eerste wedstrijd tegen de latere winnaar. Alle 6 volgende wedstrijden werden gelukkig gewonnen. Omdat de winnaar ook 1 wedstrijd had verloren bleef het spannend hoe de eindstand er uit zou gaan zien. Vanwege het onderling resultaat tegen Thomas Marres (Over ’t Net) werd deze daardoor 1e en Joshua 2e. Hij was er heel blij mee en dat zag je met een glimlach van oor tot oor.

Mooi meegenomen dat Joshua wedstrijdervaring op heeft kunnen doen met zijn in de vakantie nieuw gekochte batje. Daarnaast zal hij 2 van de 3 spelers van TTV Hoogland ook in de najaarscompetitie in de 5e klasse weer tegenkomen. Nu op naar het begin van de competitie volgende week zaterdag! Gelijk gevolgd door minimeerkampen op zondag  bij SVE.

Auteur: Huub Sweerts (Vader van Joshua)