In 2020 bestond UTTC 90 jaar

We zijn de oudste tafeltennisclub van Nederland.

 

UTTC

Tafeltennisclub in Utrecht ...

een vereniging waar actief sporten samengaat met gezelligheid.

Game11

sponsort

UTTC

Joshua Sweerts wint 1e prijs bij Mini-meerkampen SVE

Na op zaterdag de eerste competitieronde van het najaarsseizoen 2017 te hebben afgewerkt was het zondag 17-9-2017 tijd voor deelname aan de Mini-meerkampen en D-Kadetten meerkampen bij SVE. Er werd gespeeld in 3 poules van 6 op de Mini-meerkampen en een poule van 8 bij de D-kadetten. Joshua werd op basis van zijn rating en geboortejaar 2007 ingedeeld in de hoogste poule bij de welpen en pupillen.

Joshua's openingswedstrijd was tegen Naman Malhotra van SVO waar hij in de voorjaarscompetitie nipt van had gewonnen. Na 2 gewonnen sets en een net verloren 3e set leek het even mis te gaan. Gelukkig herpakte Joshua zich in de 5e set en was de 1e partij gewonnen. De 2e, 4e en 5e ronde werden relatief eenvoudig gewonnen. Daartussen in - de 3e ronde tegen de uiteindelijk nummer 2 (Elias Mohammed van Shot) - werd weer een spannende 5 setter. In set 5 werd een 2-5 achterstand omgebogen naar 11-8 winst. Dat er daarbij niet aanvallend werd gespeeld maar afwachtend met veel schuifballen tot de tegenstander in de fout ging mocht de pret niet drukken. ¨Winnen is winnen!¨ aldus Joshua.

Daarna was er nog wat tijd om trainings- en competitievrienden van VTV aan te moedigen en met andere nieuwe tafeltennismaatjes een potje rond de tafel te spelen. Uiteraard na de prijsuitreiking nog even een fotomoment. Rechts op de foto zie je Joshua met in het midden VTV-er Felix Mulder (2e prijs kadetten) en links VTV-er Jente van Rosmalen (2e prijs poule 3).

Auteur: Huub Sweerts (Vader van Joshua)