UTTC

TAFELTENNIS MEE BIJ UTTC!

UTTC

een vereniging waar actief sporten samengaat met gezelligheid.

 

 

UTTC

Voor jong en oud, beginner en gevorderd,
iedereen is welkom.

Welkom in onze eigen bar

Ideaal voor bedrijfsuitjes en borrels na afloop.

 

Toernooien

UTTC kent naast wisselende toernooien een aantal vaste toernooien per jaar waaraan leden mee kunnen doen. De clubkampioenschappen, dubbelkampioenschappen en de Vuurmansbeker zijn interne toernooien waar je geen inschrijfgeld voor betaalt. Verder organiseert UTTC ieder jaar het Domstadtoernooi, waaraan ook spelers van andere verenigingen mee doen.

  • Clubkampioenschappen: iedereen kan zich hiervoor inschrijven en iedereen heeft de kans om clubkampioen te worden. Na een eerste voorronde maken we in verschillende poules een scheiding tussen de winnaarsronde en een verliezersronde. Hierin spelen we een knock-out systeem voor de winnaarsronde wat de clubkampioen oplevert en een knock-out systeem voor de verliezersronde.
  • Clubkampioenschappen eigen klasse: aan het begin van de voorjaarscompetitie maken we de balans op. We kijken in welke klasse ieder lid het vorige seizoen speelde. Op basis daarvan delen we je in een poule in je eigen klasse. De winnaar van de poule is de clubkampioen in zijn of haar klasse!
  • Dubbelkampioenschappen: samen met je dubbelpartner speel je eerst in een poule en daarna een winnaarsronde of verliezersronde die via het knock-out systeem wordt gespeeld.
  • Vuurmansbeker: een toernooi dat is bedacht door Vuurmans Sr. De 10 beste competitiespelers spelen in 1 poule om de Vuurmansbeker. De prijzen worden uitgereikt door Hans Vuurmans, de kleinzoon van Jo Vuurmans sr.
  • Domstadtoernooi: Ieder jaar wordt rond april het Domstadtoernooi georganiseerd. Hieraan kunnen eigen leden meedoen. Ook alle clubs uit de regio worden aangeschreven. De indeling wordt gedaan op rating. Je krijgt hier de kans om als afsluiter van de competitie nog eenmaal te laten zien wie de beste in zijn of haar klasse is!
  • Clubkampioenschappen jeugd en hun ouders: na de voorjaarscompetitie speelt de UTTC jeugd een onderling toernooi en de ouders ook.
  • Zomeravondcompetitie: een gezellig zomerkampioenschap dat op verschillende avonden bij verschillende clubs, waaronder UTTC, gehouden wordt.
  • Basisscholen tafeltennis toernooi: Jaarlijks organiseren SVE en UTTC een basisscholen toernooi voor groep 5 tot en met 8 (leeftijd 8 tot 13 jaar). Er zijn twee afdelingen: groep 5 en 6 enerzijds en groep 7 en 8 anderzijds. Ter voorbereiding aan het toernooi worden in overleg met de basisscholen clinics georganiseerd bij de scholen, of als dat niet kan bij de tafeltennisverenigingen.

2013 uitreiking Vuurmansbeker door Jo Vuurmans

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Contact

Duurstedelaan 14a, 3525 AR Utrecht

telefoon: 0623359237