In 2020 bestaat UTTC 90 jaar

 

 

We zijn de oudste tafeltennisclub van

Nederland. Dat vieren we als de

coronamaatregelen het weer toelaten.

 

UTTC

Tafeltennisclub in Utrecht ...

een vereniging waar actief sporten samengaat met gezelligheid.

Game11

sponsort

UTTC

Hoofdmenu

Trainingen

Alle leden van UTTC kunnen meedoen aan trainingen gegeven door Dong Li, een zeer ervaren gediplomeerd trainer. Op maandagavond worden trainingen gegeven aan jeugdleden en senioren. De jeugdleden trainen van 19:30 - 20:30 en de senioren aansluitend van 20:30 - 21:30. Op woensdagmiddag is er een tweede training voor jeugdleden van 15:45 - 17:00 (B-selectie, beginnende jeugd tot ongeveer 10 jaar) en 19:30-20:30 (A-selectie). De twee trainers uit eigen kweek - Tijmen Romijn en Wouter Kerpershoek - verzorgen de woensdagavondtraining.

Alle niveaus

De trainingen zijn bedoeld voor zowel beginnende als ervaren spelers. We vinden het erg leuk als de jeugdspelers af en toe hun ouders meenemen naar de training. Ook zijn de jeugdleden van harte welkom om op vrijdagavond vrij te komen spelen. Hun ouders kunnen daarbij meespelen als er plaats is.

Daarnaast is er op woensdagmiddag van 14:00 - 15:30 uur gelegenheid voor 50-plussers om onder leiding van Tobias Lamers te tafeltennissen. Daarbij staat niet de prestatie centraal, maar vooral het bewegen en de gezelligheid. Kom een keertje kijken en meedoen!

Op Youtube geeft Sport Utrecht in een vlog een indruk van een avond tafeltennissen bij UTTC:
Vlog 6 - Tafeltennissen bij UTTC