UTTC

Tafeltennisclub in Utrecht

Hoofdmenu

Lid worden

Leuk dat je geïnteresseerd bent in UTTC. UTTC is een vereniging waar actief sporten samen gaat met gezelligheid. Wanneer je overweegt om bij ons lid te worden, dan kun je altijd eerst twee keer gratis meespelen. Je kunt bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. terecht met al je vragen over het meespelen bij UTTC en het lid worden van UTTC.

Bij UTTC kun je naast trainen ook op elk niveau competitie spelen. De thuiswedstrijden zijn op maandag en vrijdag en op deze avonden kan er tevens getraind worden. Verder worden er bij UTTC ook toernooien georganiseerd. Vast op de agenda staan de algemene clubkampioenschappen, de dubbelkampioenschappen, de Vuurmansbeker en de clubkampioenschappen eigen klasse. Dit zijn allemaal interne toernooien waar geen inschrijfgeld voor betaald hoeft te worden. Verder organiseert UTTC ook ieder jaar het Domstadtoernooi, waaraan ook spelers van andere verenigingen mee kunnen doen.

 

Contributie

De contributie 2017-2018 bedraagt:

 
  UTTC NTTB Totaal
Jeugdleden recreatie € 147,30 € 18,70  € 166,00 
Jeugdleden competitie € 147,30  € 52,10  € 199,40 
Senioren recreatie € 152,90  € 18,70  € 171,60 
Senioren Competitie € 152,90  € 69,70  € 222,60 

Het inschrijfgeld is € 15,00. Een clubshirt, alleen vereist als u competitie speelt, kost € 37,50.

Kortingen

De volgende leden kunnen op verzoek een korting van € 10,- per jaar krijgen over de UTTC contributie. Dit moet elk jaar schriftelijk of per e-mail worden aangevraagd bij de penningmeester:

  • Het derde en elk volgend thuiswonend lid uit één gezin.
  • 2e kind lid uit één gezin
  • Studenten die een dagstudie volgen.
  • Leden/Ouders die een uitkering krijgen vanaf 1 januari 2017, volledige WAO, WW of SZ.

U-pasbezitters krijgen de korting die zij zelf vaststellen van een deel of het totale bedrag, ten laste van de U-pas bijdrage. Zij dienen dan een kopie van een geldige U-pas naar de penningmeester te sturen. Deze korting kan jaarlijks afwijken en is afhankelijk van de besluitvorming Gemeente Utrecht. U-pasbezitters kunnen geen gebruikmaken van de € 10,00 korting.

Indien men in aanmerking komt voor een korting, moet men dit zelf tijdig aan de penningmeester doorgeven, evenals het beschikbare bedrag van de U-pas.

Opzeggen lidmaatschap

Het lidmaatschap moet schriftelijk of per e-mail voor 1 juni 2019 bij de penningmeester te worden opgezegd. Tussentijdse opzegging dient uiterlijk voor 1 december 2019 te geschieden. Bij te laat opzeggen wordt voor het jaar 2019-2020, alsnog contributie in rekening gebracht, zij het 50% van de jaarcontributie.

Opzegging per e-mail kan bij de secretaris (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of de penningmeester (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).