In 2020 bestond UTTC 90 jaar

We zijn de oudste tafeltennisclub van Nederland.

 

UTTC

Tafeltennisclub in Utrecht ...

een vereniging waar actief sporten samengaat met gezelligheid.

Game11

sponsort

UTTC

Wie wordt de tafeltennis zomerkampioen 2017 van Utrecht? (Locatie wijziging)

Vind je het ook jammer dat er in de zomer zo weinig tafeltennisactiviteiten zijn? Dan is dit je kans.

Net als de laatste twee jaar kun je deze zomer in Utrecht op 5 avonden een toernooi spelen. Elke avond zijn er prijzen te verdienen, maar de resultaten van die toernooien worden ook opgeteld. Diegene die over de 5 toernooien de meeste punten heeft behaald, is de zomeravondkampioen 2017 (de ZAK) van Utrecht en ontvangt een prijs van 75 euro.

Om de eindwinnaar te bepalen hebben we een systeem ontwikkeld, waarbij je op elke avond punten behaalt voor het algemeen klassement.

Deelname aan de toernooien kost 3 euro per avond  (te betalen aan de zaal) en we spelen op verschillende weekdagen en in drie verschillende zalen en beginnen steeds om 19.30 uur:

 Op dinsdag 4 juli bij SVO in Utrecht/De Meern.

 Op vrijdag 14 juli bij UTTC in Utrecht/Hoograven. (Gewijzigd. Oorspronkelijk bij SVE)

 Op vrijdag 21 juli bij SVE in Utrecht/Overvecht  (Gewijzigd. Oorspronkelijk bij UTTC)

 Op vrijdag 4 augustus bij SVE in Utrecht/Overvecht.

 En op vrijdag 11 augustus, de slotavond, bij UTTC in Utrecht/Hoograven.

Voor elk van de 5 toernooien moet je je per email opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (aanmelden is verplicht). Bij je aanmelding moet je je nieuwe rating opgeven, want daar delen we de poules op in. De organisatie behoudt zich het recht voor de rating aan te passen. We spelen best-of-5 tot de 11, zoals in de competitie.

We mikken erop iedereen in 6-kampen (op 2 tafels) te laten spelen, maar soms wordt dat een 5-kamp (op één tafel). Het maximale aantal deelnemers per avond is 60.